NADAL NADÓ BANY COSES DIFERENTS ALIMENTACIÓ FLORS I PLANTES CELEBRACIONS ESPECIALS OUTLET
POLÍTICA DE PRIVACITAT


Mª JOSE SEGARRA protegeix les dades personals d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones respecte al tractament de dades personals ja la lliure circulació d'aquests per respectar les llibertats i els drets fonamentals de les persones a les quals pertanyen aquestes dades.

D'acord amb la normativa vigent sobre tractament de dades, us informem:

Nom social: Mª JOSE SEGARRA
NIF: 46,132,359 V
Nom de Domini: www.raphiaeucalyptus.com

Les vostres dades es tractaran amb la màxima confidencialitat per gestionar la nostra relació comercial i podreu informar-vos sobre els productes i / o serveis que oferim. Les dades es mantindran fins que es sol·liciti l'eliminació a la següent adreça: info@raphiaeucalyptus.com

Se li informa que pot presentar una queixa davant l'autoritat de control competent si considera que el tractament no està d'acord amb la normativa vigent.

Mª JOSE SEGARRA està legitimada per gestionar la vostra informació mitjançant el consentiment que ens ha donat en aquesta comunicació i perquè és necessari proporcionar el servei sol·licitat. Les dades de contacte d'un tercer que s'hauran de proporcionar per tramitar el lliurament de l'ordre no seran preservades per Mª JOSE SEGARRA.

Les dades no seran cedides a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal o en el cas en què sigui contractat a una empresa de missatgeria per procedir al lliurament del paquet, en els casos establerts a les condicions generals de compra.

Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i portabilitat de les vostres dades, i la limitació o oposició al vostre tractament, haureu d'escriure a info@raphiaeucalyptus.com

SEGUEIX-NOS A...
FACEBOOK INSTAGRAM PINTEREST
© 2015 raphia & eucalyptus All Rights Reserved.
powered by areacreativa.es