NADAL NAD COSES DIFERENTS ALIMENTACI FLORS I PLANTES OUTLET
COMUNICACIÓ NOU RESPONSABLE

Barcelona, ​​a 29 de novembre de 2019.
Mª JOSE SEGARRA (raphia & eucalyptus) és la responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i li informa que aquestes dades es tracten de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril (GDPR) , i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD).
A causa de el cessament de l'activitat de l'Responsable s'informa a l'Interessat que s'ha formalitzat un contracte de cessió de dades amb el nou Responsable perquè continuï l'activitat que venia desenvolupant fins a la data per a la mateixa finalitat i d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades, de manera que se li facilita la següent informació de l'tractament:
Finalitat del tractament: mantenir, desenvolupar i gestionar la relació contractual.
Legitimació del tractament: el tractament és necessari per a l'execució d'un contracte de què forma part l'interessat (art. 6.1.b GDPR).
Comunicació de les dades a el nou Responsable:
Nom: INMACULADA GALILEA CASELLAS
Adreça: Rector Ubach 46, ent. 2-08.021 Barcelona
Telèfon: 660644904
Correu electrònic: info@raphiaeucalyptus.com
Responsabilitat de les dades comunicades: el Destinatari de les dades passarà a ser responsable del tractament de les dades obtingudes per la cessió i els podrà tractar per aconseguir el fi per al qual el Interessat ha donat el seu consentiment. Per al tractament per a altres finalitats haurà d'obtenir el consentiment explícit de l'Interessat.
Drets que assisteixen a l'Interessat en la comunicació de dades:
- Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament.
- Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
info@raphiaeucalyptus.com
Adreça: Rector Ubach 46, ent. 2 – 08021 Barcelona

POLÍTICA DE PRIVACITAT


Inmaculada Galilea Casellas protegeix les dades personals d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones respecte al tractament de dades personals ja la lliure circulació d'aquests per respectar les llibertats i els drets fonamentals de les persones a les quals pertanyen aquestes dades.

D'acord amb la normativa vigent sobre tractament de dades, us informem:

Nom social: Inmaculada Galilea Casellas
NIF: 38120304-N
Nom de Domini: www.raphiaeucalyptus.com

Les vostres dades es tractaran amb la màxima confidencialitat per gestionar la nostra relació comercial i podreu informar-vos sobre els productes i / o serveis que oferim. Les dades es mantindran fins que es sol·liciti l'eliminació a la següent adreça: info@raphiaeucalyptus.com

A més, tota la informació transmesa es realitza a través del protocol segur SSL, com pot veure a la icona de la barra d'adreces, just abans de l'HTTPS, que verifica que aquest lloc web té instal·lat el corresponent certificat de seguretat.

Se li informa que pot presentar una queixa davant l'autoritat de control competent si considera que el tractament no està d'acord amb la normativa vigent.

Inmaculada Galilea Casellas està legitimada per gestionar la vostra informació mitjançant el consentiment que ens ha donat en aquesta comunicació i perquè és necessari proporcionar el servei sol·licitat. Les dades de contacte d'un tercer que s'hauran de proporcionar per tramitar el lliurament de l'ordre no seran preservades per Inmaculada Galilea Casellas.

Les dades no seran cedides a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal o en el cas en què sigui contractat a una empresa de missatgeria per procedir al lliurament del paquet, en els casos establerts a les condicions generals de compra.

Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i portabilitat de les vostres dades, i la limitació o oposició al vostre tractament, haureu d'escriure a info@raphiaeucalyptus.com

SEGUEIX-NOS A...
FACEBOOK INSTAGRAM PINTEREST
© 2015 raphia & eucalyptus All Rights Reserved.
powered by areacreativa.es